Heipä vaan kaikille ja hyvää alkanutta Vuotta.

En ole kirjoittanut tänne mitään yli kuukauteen (lue: jaksanut / kerennut / joutanut.....). Joulua ennen tehtiin töitä urakalla ja ympäri pyöreitä vuorokausia. Käytiin miehen kanssa useammassa tapahtumassa myymässä minun ja kahden ystäväni käsitöitä. Viimeinen viikonloppu ennen joulua oltiin perjantaista sunnuntai-iltaan Joensuussa Areenalla.

Sitten maanantaina alkoi joulun laitto meillä kotona. Tosin välillä aina piipahtelin työhuoneella kun asiakkaita kävi ostoksilla. Siinä kaiken keskellä sain päähäni maalata makuuhuoneemme seiniä. Vuosi sitten muutimme meidän ja kahden nuorimman tyttären makuuhuoneiden paikkoja. Tietenkin urakka oli meidän huoneessa jäänyt roikkumaan ajan puutteessa. Tyttöjen huoneet tosin laitoimme silloin jo valmiiksi asti. Mutta nyt makkarimme on pari seinähyllyä ja kattolomppu vaille valmis. Täytyy käydä etsimässä mieluinen lamppu kattoon killumaan.

Joulu saatiin ajoissa meilläkin valmiiksi. Se vietettiin rauhallisesti perheen kanssa kotosalla leväten. Minulla meni kyllä viikko suurinpiirtein nukkuessa.

Ystävääni Päiviä lainatakseni: Paanasen Pajan Päämajan muutto suurenpaan tilaan alkoi tammikuun alussa. Siinä on ollut touhua tällä viikolla. Viikonloppuna on ajatuksena saada homma valmiiksi. Ja sitten maanantaina pääsisi puuhastelemaan. Päässä pörisee jo uusia ideoita.

Nyt mies huhuilee iltateelle eli hyvät yöt!