[[split]]
[[split]]

Heipparallaa!

 

Kaiken joulutohinan keskellä ajattelin ottaa vähän taukoa ja laittaa tänne blogiin niitä tonttujen kuvia, joita lupailin jo aikaa sitten nähtäväksi. Laittelin eilen työhuoneelle jouluvalot ikkunoihin ja tänään levittelin sinne tonttuja. Kotona en ole vielä paljon valojakaan laittanut. Jos vaikka lasten kanssa lähipäivinä laiteltais kotiinkin jo jotain joulua.

Viime lauantaina olimme Imatran joulun avauksessa kävelykadulla. Pakkasta oli  -15 astetta ja kamala viima. Mutta onneksi oli ihmisiä liikkeellä ja kauppakin kävi jouluisen mukavasti. Huopatöppöset oli kyllä tarpeen, ettei varpaat jäätyneet.

Ensi lauantaina 4.12 olemme Punkaharjulla Luston joulupuunpäivän joulumyyjäisissä. Vien sinne ison joukon näitä tonttuja, helmihimmeleitä ja paljon, paljon muutakin.

Mutta nyt alan taas puuhastelemaan helmihimmeleiden parissa. Mukaa joulun odotusta.    

Hei taas! 

Eipä tää masina antanutkaan minun liittää niitä kuvia tähän tekstiin torstai-iltana. Nyt kun koetin, niin heti siirsi kuvat ihan nätisti. Eli nyt niitä tonttuja sitten näkyileepikin. Jos menisi nyt hetkeksi nukkumaan. Kello soi reilun kolmen tunnin kuluttua. Hyviä öitä!